Hoe wifi in te stellen op een Kpn Experia Box?

Wist je dat KPN het beste netwerk biedt en meer voorzieningen biedt dan we ooit zouden kunnen hebben? Dit komt omdat KPN 24x7-services aan zijn gebruikers levert en de grootste telecomaanbieder is die u ooit kunt bedenken. KPN Experia-box-router helpt ons om veel andere apparaten op de router aan te sluiten, dwz wifi-compatibele smartphones, draadloze printer, enz. Om wifi op uw KPN Experia-Box in te stellen, gaat u via onze site hier op KPN Klantenservice. Hier zult u de procedure kennen waarvoor u de onderstaande stappen zorgvuldig moet volgen.

• Allereerst moet u inloggen op de KPN Experia-Box-router om de Wi-Fi-instellingen te kunnen configureren en als u al bent ingelogd, slaat u deze over.

• Om in te loggen, moet u naar de KPN Experia-Box-inloggids gaan en alle gegeven instructies volgen.

• Nadat u de inloggids hebt doorlopen, moet u nu zoeken naar de Wi-Fi-instellingen op de doos zelf.

• Nu op de pagina ziet u de status hier, u moet op de link met de naam WLAN klikken. U ziet deze links in de zijbalk waarmee u de Wi-Fi-instellingen kunt configureren.

• Nu, na de bovenstaande stap, moet u het 'Kanaal' vinden en zorgen dat u kanalen 1, 6 of 11 gebruikt. Als u wilt weten waarom alleen deze kanalen via onze 'Wi-Fi gaan' kanalen gids.

• U moet nu klikken op de optie Toepassen en vervolgens op de optie ‘Beveiliging’ die u in de linkerzijbalk vindt. U zult op de pagina zien dat het gaat over internetbeveiliging.

• Bovenaan deze pagina ziet u een woord zoals WPS-functie, dit schakelt het niet uit, maar we raden u aan het beste uit te schakelen omdat het anderen toestaat uw internet te gebruiken zonder uw toestemming.

• U hebt de optie voor het type beveiliging dat u wilt, probeer alleen de WPA2 te gebruiken en klik vervolgens om toe te passen.

• Nu moet u een naam maken om het lokale netwerk te identificeren. Probeer gewoon geen persoonlijke informatie te gebruiken. Ga hiervoor naar de S SID.

• Vervolgens moet u in de ‘Netwerkbeveiliging’ een wachtwoordzin (wachtwoord) maken en vervolgens op de knop ‘Toepassen’ klikken.

We vertrouwen erop dat de bovenstaande instructies u hebben geholpen de installatie met succes uit te voeren. Als u nog steeds problemen ondervindt of andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op zonder enige aarzeling bij KPN Klantenservice Telefoonnummer Nederland. U kunt er zeker van zijn dat u de beste services krijgt, want onze technici staan ​​altijd klaar om alle telefoontjes aan te nemen en alle problemen met KPN op te lossen.

Voor meer info Lees deze blog:- Hoe kunt u KPN Wi-Fi verbinden met uw apparaten?

Popular posts from this blog

HOE GEMAKKELIJK OVER TE SCHAKELEN NAAR DE KPN ROUTER VOOR SNEL INTERNET?

Contact opnemen met KPN-ondersteuning: fout bij verbinding met mobiele data!

Wil Je Je Computer Verbinden Met KPN WiFi?